12/15/2024

Dereotlu ekmek tarifi


 Dereotlu ekmek tarifi



Ekmek nasıl pişirilir: 1 ekmek tarifi: 400 gram buğday unu. Bir elekten geçirin. Bu, hamurun çok yumuşak olmasını sağlar! Çok lezzetli olacak! 1 yemek kaşığı şeker. 1 çay kaşığı tuz. 6 gram kuru maya. Karıştırın ve bir kaşıkla iyice açın. Dereotu. Arkadaşlar kanalımı genişletmeme yardım edin! Yorum bırakın ve bu videoyu beğenin! Bu beni mutlu edecek! Teşekkürler! 210 ml ılık su. 30 ml ayçiçek yağı. İyice karıştırın. Hamuru elinizle yoğurun. Kanalımı hangi ülke ve şehirden izliyorsunuz? Bana yaz! Öğrenmeyi çok isterim! ayçiçek yağı. Benden sonra tekrar et! Bunu yapabilirsin! Kaseyi ayçiçek yağıyla yağlayın. Üzerini örtüp sıcak bir yerde 15-20 dakika dinlendirin. Hamur çok iyi yükseldi! Bakın ne kadar havadar! ayçiçek yağı. Hamuru bir oklava ile bir tabaka halinde açın. Rulo şeklinde sarıyoruz. Kenarlarını sıkıştırıyoruz. Hamuru tekrar açın. Benden sonra tekrar et! Bunu yapabilirsin! Pişirme kağıdıyla kaplı bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerini örtüp sıcak bir yerde 15-20 dakika dinlendirin. Hamur yükseldi! Süt. ayçiçek yağı. Ekmeği yağlayın. Un ile tozlayın. Kesimler yapıyoruz. 180°C'de (350°F) 20 dakika pişirin. Çöreklerimiz hazır! Çok hoş kokulu ve lezzetli! Mükemmel sonuç! Tarifimi beğendin mi? Yorumlara yazın! Tereyağı. Çok mutlu olacağım! Ne düşündüğünü duymak beni heyecanlandırıyor! Afiyet olsun!

Dereotlu ekmek tarifi

❗Tarif 2: 500 gr un. 400 ml ılık su. 5 gr kuru maya. Her şeyi iyice karıştırıyoruz. 5 gr tuz ekleyin. Her şeyi iyice karıştırın. Abone olun, beğenin! Çok mutlu olacağım! Oldukça yapışkan bir hamur elde ediliyor. Hamurun üzerini kapatıp sıcak bir yerde 1 saat mayalanmaya bırakın. Ellerinizi suyla ıslatın. Gösterdiğim gibi hamuru katlayın. Birkaç kez tekrarlayın. Tariflerimi beğendin mi? Bana bir yorum yaz! Fikriniz benim için çok önemli! Hamurun üzerini kapatıp sıcak bir yerde 1 saat mayalanmaya bırakın. Masayı unla serpin. Hamuru masanın üzerine yerleştirin. Gösterdiğim gibi hamuru birkaç kez katlayın. Hamurda çok fazla hava kabarcığı oluşacaktır. Unla çalışıyoruz. Gösterdiğim gibi hamuru uzatıp tekrar vurun. Bana geri dön ve başaracaksın! Parşömenli fırın tepsisi. Un. Hamuru yerleştirin. Üzerini kapatıp 15 dakika mayalanmaya bırakın. Bir kesi yapın. Önceden ısıtılmış 180°C fırında 35-40 dakika kadar pişirin. Ve çıtırlık için 220°C'de 5-10 dakika daha! Ekmeği soğumaya bırakın. Nefis ekmeğimiz hazır! Ben bu tarifi çok beğendim peki ya sizin? Bana bir yorum yaz! Çok lezzetli ve güzel! Gerçek çiftçi ekmeği! Abone olun, beğenin, yorum yapın ve paylaşın! Harika lezzet! İzlediğiniz için teşekkürler! Afiyet olsun!

Video:Brot backen mit Maria you tube


Share:

0 Comments:

Yorum Gönder

Blog Archive

Blog Listem

About