Gül çörek yapılışı
Gül çörek yapılışı
Yumurta 1 adet şeker 3 yemek kaşığı ılık süt 250 ml. Maya 7 gram (1 çay kaşığı) Ayçiçek yağı 30 ml (2 yemek kaşığı) Tuz 1/2 çay kaşığı Buğday unu 450 gram (3,5 su bardağı) 100 gram daha un (0,8 su bardağı) ekleyin. Hamuru ve kabı yağlamak için 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı ekleyin. Hamuru 40 dakika dinlenmeye bırakın Hamuru 9 parçaya bölün Hamuru 15 dakika daha dinlendirin Pişirmeden önce 10 dakika dinlenmeye bırakın. yumurta sarısını ve 1 yemek kaşığı sütü yağlamak için 180°C'de 25-30 dakika pişirin Pudra şekeri serpin
Video:
Chayhana Vostokyoutube kanalı
0 Comments:
Yorum Gönder