sponsor bağlantılar

Gerçekten tam bir ezber bozan tarif ,bugünkü tarifimiz.Oklava
 ile ezerek yapıldığında kızartmaya gerek kalmadan ve de kızarmış halinden daha lezzetli patlıcan kebabı tarifi.

Oklava İle Kızartmaya Gerek Kalmadan Yapışan Patlıcan Kebabı

Bu tarifte kişi başına 1 adet patlıcan olacak şekilde patlıcanlarınızı ilk olarak yıkayın.Hiç soymadan tuzlu suya koyun ve 15 dakika bekletin.Daha sonra tuzlu sudan çıkarıp patlıcanları tek tek oklava ile eziyorsunuz.
Gerçekten tam bir ezber bozan tarif ,bugünkü tarifimiz.Oklava ile ezerek yapıldığında kızartmaya gerek kalmadan ve de kızarmış halinden daha lezzetli patlıcan kebabı tarifi.
Bu tarifte kişi başına 1 adet patlıcan olacak şekilde patlıcanlarınızı ilk olarak yıkayın.Hiç soymadan tuzlu suya koyun ve 15 dakika bekletin.Daha sonra tuzlu sudan çıkarıp patlıcanları tek tek oklava ile eziyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular

Sponsor bağlantılar