sponsor bağlantılar












MALZEMELER
  • 3 adet yufka
  • Yarım kg. ıspanak
  • 1 adet orta boy soğan
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
KIZARTMAK İÇİN
  • Sıvı yağ
  • Soğanları ince ince doğradıktan sonra yağda soteleyin.
  • Bol su ile yıkadıktan sonra doğradığınız ıspanakları da ekleyin.
  • Ispanaklar suyunu bırakıp tekrar suyunu çekene kadar pişirin.
  • Son olarak tuz ve baharatını da ekleyerek ocaktan indirin.
  • Yufkanın birini mutfak tezgahına sererek ikiye katlayın.
  • 5-6 cm kalınlığında şeritler halinde kesin.
  • Her şeridin başına iç harcından koyarak üçgen şeklinde sarın.
  • Şeridin sonuna geldiğinizde ucunu su ile ıslatarak yapıştırın.
  • Kızgın yağda kızartın ve servis tabağına alın.
  • Arzuya göre üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek de ikram edebilirsiniz.
  • kolayevyemekleri.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular

Sponsor bağlantılar