sponsor bağlantılar

MALZEMELER
    • 4 adet yumurta akı
    • 1 çay bardağı toz şeker
    • Bir tutam tuz
    • 1 yem
    • Yumurta aklarını derin ve çukur bir kaba alalım. Çırpmaya başlayalım.
    • Ardından şekeri, tuzu ve limon suyunu da ekleyerek ilk olarak düşük seviye de ardından yüksek seviyede köpürüp krema kıvamını alana dek 5-10 dakika kadar çırpalım.
    • Ardından ocağa alarak 3-5 dakika kadar da ateş üzerinde çırpmaya başlayalım. Akmayacak kıvamı aldığında ocaktan indirelim.
    •  Yağlı kağıt serili tepsiye tatlı ya da yemek kaşığı ile alarak sıralayalım.
    • İsteğe göre üzerine damla çikolata ile de süsleyebilirsiniz.
    • Isıtılmış fırında pişirelim.
    • ek kaşığı limon suyu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular

Sponsor bağlantılar