sponsor bağlantılar

MENGEN ÇORBASI

Malzemeler :


  • 4 Çorba K. Bulgur
  • 2 Çorba K. Domates Salçası
  • 1 Tatlı K. Biber Salçası
  • 1 Soğan
  • 1 Çorba K. Tereyağı
  • 2 Çorba K. Un
  • 3 Su B. Et Suyu
  • Su
  • Tuz
  • Nane
  • Pul Biber



Hazırlanışı:

Bulguru haşlayın. Tereyağını tencerede eritin. Soğanı doğrayın ve tereyağında kavurun. Unu da ekleyip kavurduktan sonra salçaları ilave edin. Soğuk suyunu dökün. Et sularını ilave edin. Haşlanmış bulguru da ilave edin. Baharatlarını atın. Servis tabağına alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular

Sponsor bağlantılar