sponsor bağlantılar

Hiç bayatlamayan pastane tuzlularından istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte bunun için elimizde olması gereken malzemelerimiz:

- 1 paket margarin (oda sıcaklığında)
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2 tatlı kaşığı şeker
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay bardağı çörek otu
- 1 kabartma tozu
- 1 yumurta
- Aldığı kadar un




Hazırlanışı: Sıvı yağ, şeker, tuz ve margarini bir bütün haline getirerek uygun bir kapta yoğurmaya başlıyoruz. Kabartma tozunu ekleyerek yoğurmaya devam ediyoruz. Bu sırada alabildiğince unu da ekleyerek kıvamını ayarlıyoruz. Son olarak tepsiye dizdiğimiz tuzlularımızın üzerine yumurta sarısını sürüyoruz. Üzerine çörekotunu da ekledikten sonra tuzlularımız fırına sürülmeye hazır hale geliyor. Fırından çıkan tuzlular, tazeliğini uzunca bir süre kaybetmeyerek ani misafirler karşısındaki  kurtarıcınız olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular

Sponsor bağlantılar