sponsor bağlantılar









  • Malzemeler
    Yarim kg kuzu eti
    Yarim kg arpacik sogani
    2 bas sarimsak
    3 çorba kasigi tereyagi ya da margarin
    Yarim çay bardagi sirke
    5 su bardagi sicak su
    1 tatli kasigi tarçin
    1 tatli kasigi yenibahar
    1 tatli kasigi kimyon
    1 paket et suyu tableti


    Tarifin Yapılışı

    Tencereye tereyagini alip eritelim.Kusbasi eti yagin içine ilave edelim.Etler suyunu çekene kadar karistiralim ve kavuralim. Bu arada arpacik soganlari ve sarimsaklari soyup bekletelim. Etler suyunu iyice çektiginde soganlari ve sarimsaklari tencereye ilave edelim dogramadan bütün olarak. Üzerine tuzunu,kimyonunu,tarçinini,yenibaharini ve sirkesini ilave edip 5 dakika daha kavuralim. Daha sonra sicak suyu ve et suyunu tencereye ekleyelim.Tencerenin kapagini kapatip kisik ateste yemegimizi pisirelim.Üzerine kirmizi biber serperek servis yapalim.

    Afiyet Olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popular

Sponsor bağlantılar