28 Mayıs 2017 Pazar


Şekerpare tatlısı, şerbetli tatlı tariflerinin baş tacı bir tatlı tarifi. İsterseniz bayram tatlısı, isterseniz misafirler için tatlı, isterseniz akşam yemekleri sonrası için tatlı olarak tercih edebileceğiniz şekerpare tatlısı, en güzel tatlı tarifleriarasında yer alıyor. Kolay tatlı tarifleri arasında da sayılabilecek şekerpare tatlısı, şerbeti iyi ayarlanmadığı sürece emeklerinizin boşa gitmesi anlamına gelir. Bu yüzden öncelikle şekerparenin şerbetine mutlaka bir damla da olsa limon suyu sıkın. Çünkü şerbete dökülen limon suyu şekerpare tatlısının yapış yapış olmasını engeller. Şerbetli tatlılar yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise fırından çıkan tatlı sıcak ise, şerbeti soğuk dökmelisiniz, şayet tatlı soğuk ise, şerbeti sıcak dökmelisiniz. Sıcak tatlıya sıcak şerbet dökerseniz, tatlınız hamur hamur olur ve asla ikram edilemez. Her ikisi de soğuk olursa bu sefer de tatlı şerbeti çekmez ve sert olur

0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Blog Archive

Follow by Email

Translate

Multimedia Updates

Popüler Yayınlar

Bu Blogda Ara

Sponsor bağlantılar

Popular Posts

Text Widget